Inga nya nyårslöften

2014-12-31 23.58.37

Varje år runt nyår börjar jag fundera på nyårslöften. Jag tycker inte om dem. Det gör jag verkligen inte. Grejen är den att jag de senaste åren har gjort en uppryckning efter nyår. Så på något sätt så avger jag något slags nyårslöfte men jag är väldigt ovillig att kalla dem för just NYÅRSLÖFTEN.

För två år sedan slutade jag äta socker (och även annat liknande) vilket höll i sig i ungefär sex månader. Det var inget löfte. Det var mer av en ganska så nödvändig livsstilsförändring.

Nu är det 2015 i stället för 2013 och för ett par dagar startade jag upp ungefär samma ambition.

  • Inget socker
  • Börja träna
  • Laga mer egen mat

Egentligen så handlar det mer om att rycka upp tillvaron en aning. För inget av det där är särskilt svårt, egentligen. Jag behöver bara känna inspiration. Känner jag inspiration behöver jag inte godis men det är när jag tycker att livet säckar ihop och jag surfar in och kollar på roliga kattbilder i fyra timmar som jag vill äta sött.

Så visst slutar jag äta socker nu men om jag skulle försöka hitta något slags löfte eller en gemensam nämnare så är det att jag vill leva inspirerat och medvetet.

Mindfulness, eller något.

Säg någonting